Σεπτέμβριος-Νηπιαγωγείο

                                                                                8/7/2020

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ (ΝΗΠΙΑ – ΠΡΟΝΗΠΙΑ)

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας στέλνουμε τις οδηγίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021, οι οποίες ισχύουν στο σχολείο μας πριν τη λήψη των μέτρων λόγω της πανδημίας SARS-COV-2. Εάν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση από τα αρμόδια Υπουργεία, θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση.

 

  • Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 σας καλούμε στο σχολείο μαζί με τα παιδιά σας, για να γίνει γνωριμία με τις νηπιαγωγούς, να πάρετε οδηγίες και να ενημερωθείτε για τα ωράρια των δρομολογίων από τις συνοδούς, οι οποίες θα βρίσκονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Θεωρούμε  πολύ  σημαντική  την  παρουσία  σας,  για  μια  εποικοδομητική  συνεργασία  μεταξύ  γονέα –  εκπαιδευτικού  –  παιδιού.

 

  • Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα έναρξης του σχολικού έτους, θα γίνει ο Αγιασμός στις 9:30. Τα παιδιά θα έρθουν στο σχολείο και θα επιστρέψουν με τα δρομολόγιά τους στις 14:30 ή στις 17:00. Όσοι γονείς θέλουν μπορούν να έρθουν στον Αγιασμό.

 

  • Το 11/μηνο πρόγραμμα για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου θα ξεκινήσει την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020. Παρακαλούμε τους γονείς να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Γραμματεία του σχολείου την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 για να ενημερωθούν για τα δρομολόγια.

 

  • Τα παιδιά που φοιτούν πρώτη φορά στο σχολείο μας θα τα φέρουν οι γονείς τους.

 

 

Σημείωση: Σας παρακαλούμε να μας δηλώσετε αν έχετε αλλαγή στη διεύθυνση παραλαβής ή παράδοσης του παιδιού σας έως 24/7/2020 για να γίνει προγραμματισμός.

 

Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα δροσερό και ξεκούραστο καλοκαίρι !

 

 

Από τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Σχολείου