Ενημέρωση Γονέων.

   26/ 10 / 2017                                                        

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 θα γίνει η συνεργασία γονέων με το εκπαιδευτικό  προσωπικό  του Δημοτικού.

 

  • Οι δάσκαλοι των τάξεων Α΄,Β΄, Γ΄ και Δ΄  θα δεχθούν στις τάξεις τους από τις 18:00 έως τις 20:00.

 

  • Οι δάσκαλοι της Ε΄  τάξης θα δεχτούν τους γονείς από τις 18:00 έως τις 19:00.

 

  • Οι δάσκαλοι της Στ΄ τάξης θα δεχτούν τους γονείς από τις 19:00 έως τις 20:00.

 

  • Η Καθηγήτρια των Αγγλικών, κ. Ελένη Λαμπρινάκου (τάξεις Δ, Ε, Στ), θα δεχτεί τους γονείς στην αίθουσα Αγγλικών (2ος όροφος δημοτικού) από τις 18:00 έως τις 20:00.

Η υπεύθυνη του τμήματος Αγγλικών, κ. Έλενα Ηλιάδη (τάξεις Α, Β, Γ),  θα δεχτεί τους γονείς στο γραφείο της (ισόγειο παιδικού σταθμού) από τις 18:00 έως τις 20:00.

 

  • Η καθηγήτρια Γαλλικών, κ. Σόνια Τριανταφυλλίδου, και η καθηγήτρια Γερμανικών, κ. Έφη Λαζαρίδου, θα δεχτούν τους γονείς στην αίθουσα Υπολογιστών (2ος όροφος δημοτικού) από τις 18:00 έως τις 20:00.

 

  • Ο καθηγητής Μουσικής, κ. Θάνος Ολύμπιος και οι  Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κ. Ηλίας Φέρτης και   κ. Στέλιος Γιαννέλος, θα δεχτούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας από τις 18:00 έως τις 20:00.

 

  • Οι  δασκάλες της μελέτης, κ. Χριστίνη Γρυφάκη και κ. Σόνια Κάρμα, θα δεχτούν τους γονείς από τις 18:00 έως τις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

 

Θα θέλαμε επίσης και τη συνεργασία σας στα παρακάτω:

 

  • Επειδή η απογευματινή συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, παρακαλούμε ο χρόνος συνεργασίας σας να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο με τον εκπαιδευτικό, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού κάποια άλλη ημέρα και ώρα μέσω της γραμματείας του σχολείου μας. Ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος και οφείλουμε αυτό να το σεβόμαστε.

 

  • Στην προσπάθειά μας να τηρείται σωστά η σειρά προτεραιότητας για την συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, σας ενημερώνουμε ότι ισχύει και φέτος ο αριθμός προτεραιότητας, τον οποίο θα παίρνετε από άτομο του σχολείου μας που θα βρίσκεται στον όροφο της τάξης σας. Οι αριθμοί προτεραιότητας θα ξεκινήσουν να δίνονται 10΄πριν από την έναρξη της συνεργασίας. Η σειρά προτεραιότητας θα τηρείται αυστηρά. Στην περίπτωση που χάσετε τη σειρά σας, για οποιοδήποτε λόγο, θα παίρνετε καινούριο αριθμό.

Σας υπενθυμίζουμε ότι 1-15/11/17 είναι η καταβολή της δόσης των διδάκτρων και σας παρακαλούμε να το φροντίσετε έγκαιρα.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ανάγκης (διακοπής ρεύματος ή τηλεφωνικής βλάβης) μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σχολείο στον τηλεφωνικό αριθμό: 6971850969.

 

Από τη Γραμματεία