Ενημέρωση γονέων Α’-ΣΤ΄/ Νοέμβριος.

31/ 10 / 2016          

                                               

hourd

 

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 θα γίνει η συνεργασία γονέων με το εκπαιδευτικό  προσωπικό  του Δημοτικού.

 

  • Οι δάσκαλοι των τάξεων Α΄,Β΄, Γ΄ και Δ΄ θα δεχθούν στις τάξεις τους από τις 18:00 έως τις 20:00.

 

  • Οι δάσκαλοι της Ε΄ τάξης θα δεχτούν τους γονείς από τις 18:00 έως τις 19:30.

 

  • Οι δάσκαλοι της Στ΄ τάξης θα δεχτούν τους γονείς από τις 19:30 έως τις 21:00.

 

  • Οι εκπαιδευτικοί Αγγλικών, κ. Ελένη Λαμπρινάκου (τάξεις Α, Β, Γ, Ε) και κ. Θοδωρής Μπελέφας (τάξεις Β, Δ, Στ) και η υπεύθυνη του τμήματος, κ. Έλενα Ηλιάδη, θα δεχτούν τους γονείς στην αίθουσα Αγγλικών (2ος όροφος δημοτικού) από τις 18:00 έως τις 20:00.

 

  • Η καθηγήτρια Γαλλικών, κ. Σόνια Τριανταφυλλίδου, και η καθηγήτρια Γερμανικών, κ. Έφη Λαζαρίδου, θα δεχτούν τους γονείς στην αίθουσα Υπολογιστών (2ος όροφος δημοτικού) από τις 18:00 έως τις 20:00.

 

  • Η καθηγήτρια Μουσικής, κ. Έλμα Καφετζηδάκη και οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κ. Ηλίας Φέρτης και κ. Στέλιος Γιαννέλος θα δεχτούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας από τις 18:00 έως τις 20:00.

 

  • Οι δασκάλες της μελέτης, κ. Χριστίνα Φωτιάδου και κ. Σόνια Κάρμα θα δεχτούν τους γονείς από τις 18:00 έως τις 20:00 στο γραφείο των δασκάλων (1ος όροφος δημοτικού).

 

Θα θέλαμε επίσης και τη συνεργασία σας στα παρακάτω:

 

  • Επειδή η απογευματινή συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, παρακαλούμε ο χρόνος συνεργασίας σας να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο με τον εκπαιδευτικό, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού κάποια άλλη ημέρα και ώρα μέσω της γραμματείας του σχολείου μας. Ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος και οφείλουμε αυτό να το σεβόμαστε.

 

  • Στην προσπάθειά μας να τηρείται σωστά η σειρά προτεραιότητας για την συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, σας ενημερώνουμε ότι ισχύει και φέτος ο αριθμός προτεραιότητας, τον οποίο θα παίρνετε από άτομο του σχολείου μας που θα βρίσκεται στον όροφο της τάξης σας. Οι αριθμοί προτεραιότητας θα ξεκινήσουν να δίνονται 10΄πριν από την έναρξη της συνεργασίας. Η σειρά προτεραιότητας θα τηρείται αυστηρά. Στην περίπτωση που χάσετε τη σειρά σας, για οποιοδήποτε λόγο, θα παίρνετε καινούριο αριθμό.

 

Από τη Γραμματεία

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *