Σεπτέμβριος-Παιδικός Σταθμός

                                               8/7/2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας στέλνουμε τις οδηγίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021, οι οποίες ισχύουν στο σχολείο μας πριν τη λήψη των μέτρων λόγω της πανδημίας SARS-COV-2. Εάν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση από τα αρμόδια Υπουργεία, θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση. 

 

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 σας καλούμε στο σχολείο μαζί με τα παιδιά σας, για να γίνει γνωριμία με τις νηπιαγωγούς, να πάρετε οδηγίες και να ενημερωθείτε για τα ωράρια των δρομολογίων από τις συνοδούς, οι οποίες θα βρίσκονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. 

Θεωρούμε  πολύ  σημαντική  την  παρουσία  σας,  για  μια  εποικοδομητική  συνεργασία  μεταξύ  γονέα –  εκπαιδευτικού  –  παιδιού.

 

  • Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 τα παιδιά που παρακολουθούν 9/μηνο πρόγραμμα θα έρθουν στο σχολείο και  θα επιστρέψουν με τα δρομολόγιά τους στις 14:30 ή στις 17:00. 

 

  • Το 11/μηνο πρόγραμμα για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού θα ξεκινήσει τη Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020. Παρακαλούμε τους γονείς να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Γραμματεία του σχολείου τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 για να ενημερωθούν για τα δρομολόγια. 

 

  • Τα παιδιά που φοιτούν πρώτη φορά στο σχολείο μας θα τα φέρουν οι γονείς τους.

 

 

Σημείωση: Σας παρακαλούμε να μας δηλώσετε αν έχετε αλλαγή στη διεύθυνση παραλαβής ή παράδοσης του παιδιού σας έως 24/7/2019 για να γίνει προγραμματισμός.

 

Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα δροσερό και ξεκούραστο καλοκαίρι ! 

 

 

Από τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Σχολείου