Χαίρομαι που υπήρξα μέρος της ιστορίας των Εκπαιδευτηρίων Χουρδάκη. Κρατώ πολύ όμορφες αναμνήσεις από το Δημοτικό, τα παιχνίδια, τις θεατρικές μας παραστάσεις, τη στενοχώρια όταν έφτασε η αποφοίτηση… Κρατώ όμως και το τρελό άγχος μου κάθε φορά που πηγαίναμε στη Μεγάλη Αίθουσα για το μάθημα της φλογέρας με την κυρία Νανά! Δεν ξέρω εάν θα ήθελα να είμαι πάλι παιδί. Δεν θα έλεγα όχι όμως σε μια 20ετία πίσω. Ισως για να έκανα διαφορετικά πράγματα. Ισως όμως… Ευχαριστώ!

Οτι και να πω για την υπομονη των εκπαιδευτικων κατα την περιοδο προσαρμογης των μικρων στον παιδικο σταθμο ειναι λιγο..ενα ευχαριστω και ενα μπραβο που αγκαλασιατε τον μικρο μου και ολα τα παιδακια…..ειστε υπεροχες!!!!

H κόρη μου Μυρτώ φοίτησε από το νηπιαγωγείο και όλο το Δημοτικό. Αριστοι και ικανότατοι εκπαιδευτικοί. Πολύ καλό σχοείο με χαμηλό προφίλ, εξαιρετική μάθηση. Εβγαλε παιδιά με ήθος. Η παρουσία όμως της αείμνηστης, εξαιρετικής Κυρίας Μαρίας Χουρδάκη μας σημάδεψε όλους, γονείς και μαθητές……θα τη θυμόμαστε πάντα…….

ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ Ε-ΜΑΙL κ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ Κ ΑΛΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ , ΓΝΩΣΕΙΣ Κ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

© Copyright - Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη | Proudly Designed by ADS Solutions