Σεπτέμβριος-Δημοτικό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας στέλνουμε τις οδηγίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021, οι οποίες ισχύουν στο σχολείο μας πριν τη λήψη των μέτρων λόγω της πανδημίας SARS-COV-2. Εάν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση από τα αρμόδια Υπουργεία, θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση. 

 

  •  Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 και  ώρα 18.00΄ –  20.00΄ σας  καλούμε στο  σχολείο μαζί  με  τα  παιδιά  σας,  για  να  γίνει  γνωριμία  με  όλο  το  διδακτικό  προσωπικό    και  να  ενημερωθείτε  για  τα  δρομολόγια  των  σχολικών  αυτοκινήτων.

Θεωρούμε  πολύ  σημαντική  την  παρουσία  σας,  για  μια  εποικοδομητική  συνεργασία  μεταξύ  γονέα –  εκπαιδευτικού  –  παιδιού.

 

  • Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα έναρξης του σχολικού έτους, θα γίνει ο Αγιασμός στις 9:30. Τα παιδιά θα έρθουν με τις τσάντες τους και θα φύγουν με τα σχολικά αυτοκίνητα στις 14:30. Όσα παιδιά έχουν πρόγραμμα φαγητού και μελέτης, θα φύγουν με τα σχολικά τους στις 17:00. Όσοι γονείς θέλουν, μπορούν να έρθουν στον Αγιασμό.

 

  • Το 11/μηνο πρόγραμμα για τα παιδιά του Δημοτικού θα ξεκινήσει την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020. Παρακαλούμε τους γονείς να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Γραμματεία του σχολείου τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 για να ενημερωθούν για τα δρομολόγια. 

 

  • Oι λίστες βιβλίων και οι ανακοινώσεις σχετικά με την έναρξη των μαθημάτων θα σας σταλούν στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. 

 

Σημείωση: Τα τετράδια για το σχολικό έτος 2020-2021 θα τα προμηθευτείτε από το σχολείο, τα οποία θα έχουν το λογότυπο του σχολείου και θα είναι πλαστικοποιημένα. Τιμή τετραδίου 50φύλλων μάρκας SKAG 1,20 €.

 

 

Σημείωση: Σας παρακαλούμε να μας δηλώσετε αν έχετε αλλαγή στη διεύθυνση παραλαβής ή παράδοσης του παιδιού σας έως 24/7/2020 για να γίνει προγραμματισμός.

 

Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα δροσερό και ξεκούραστο καλοκαίρι!

 

                                                           Από τη Διεύθυνση και το προσωπικό            

                                                                           του  Σχολείου