Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι!

7/3/2018

 

 

 

 

 

Πασχαλινό Παζάρι

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Όπως γνωρίζετε, το σχολείο μας συμπαρίσταται σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και προσπαθεί να καλλιεργήσει στα παιδιά αισθήματα αλληλεγγύης και φιλαλληλίας. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η μεγάλη ανταπόκριση των παιδιών στον έρανο Αγάπης των Χριστουγέννων.

Σε συνέχεια των φιλανθρωπικών μας δράσεων αποφασίσαμε να διοργανώσουμε  και φέτος πασχαλινό παζάρι, τα χρήματα του οποίου θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για 10 άπορες οικογένειες στο Πέραμα, στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων Ι. Ναού Αγ. Αποστόλων Καλλιθέας, στην «ηλιαχτίδα» Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και οικογένειας  και στη Φιλοζωική Ν. Σμύρνης και Φιλιατρών.

Τα παιδιά με την καθοδήγηση της καθηγήτριας των Εικαστικών του σχολείου μας, κ. Ελένης Σουμή, και των δασκάλων τους «στρώθηκαν» στη δουλειά και άρχισαν να φτιάχνουν όμορφες δημιουργίες με πολλή φαντασία και όρεξη.

Όποιος γονέας επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει στο παζάρι μας φτιάχνοντας γλυκά ή οτιδήποτε άλλο νομίζει εκείνος το οποίο μπορεί να ενισχύσει την προσπάθειά μας. Ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας στο πασχαλινό παζάρι μας μέχρι την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018. Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, για να κάνετε τις πασχαλινές σας αγορές.

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου