Η φύση στη γειτονιά μας.

8/3/2017

 

 

 

 

 

 

Για τους γονείς των παιδιών του  Δημοτικού

 

 

Στο πλαίσιο των οικολογικών δράσεων του Σχολείου μας, σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 θα γίνει παρουσίαση στα παιδιά του Δημοτικού με θέμα «Η φύση στη γειτονιά μας».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Χρήστο Βλάχο, γονέα του σχολείου μας, ο οποίος είναι φωτογράφος φύσης εδώ και τρεις δεκαετίες και εξειδικεύεται στα πουλιά, έχει συνεργαστεί με το National Geographic και άλλα έντυπα και διατηρεί τη θέση αρχισυντάκτη στο επίσημο περιοδικό της Ελληνικής Ορνιθολογικής  Εταιρείας.

 

Η Φύση υπάρχει ακόμα και μέσα στις μεγάλες πόλεις ακόμα και στα πολυσύχναστα σημεία τους. Έτσι, μπορεί να την συναντήσει κανείς και στην περιοχή μας, το Π. Φάληρο. Στα παρκάκια, στα άλση, στις αυλές, στους κήπους ακόμα και στις ταράτσες, μπορεί κανείς να δει ή και να φωτογραφίσει πουλιά, έντομα, πεταλούδες, νυχτοπεταλούδες ακόμα και μικρά ζώα. Αυτό ισχύει βέβαια και για το προαύλιο του σχολείου μας. Λίγη προσοχή και παρατήρηση μπορούν να μας χαρίσουν όμορφες εικόνες και ήχους για τους μικρούς συγκατοίκους μας.

 

 

                                        Από τη Διεύθυνση του Σχολείου


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *